Site pictogram Navigatie update

Vrachtwagennavigatie – Trucknavigatie

vrachtwagennavigatie kopen

Vrachtwagennavigatie voor truckers en chauffeurs. We sommen ze hier allemaal even voor je op.

Verschillende vrachtwagennavigatiesystemen

Gelijkenissen tussen de verschillende vrachtwagennavigatie systemen?

Tussen de verschillende navigatiesystemen voor trucks heb je heel wat overeenkomende functionaliteiten:

De volledig specificatie van alle 4 toestellen, vind je in de figuur hieronder (als download wegens de grootte van de file).

De verschillen tussen GO 520/620, GO 6200 en GO 6250?

Tussen de 4 navigatietoestellen kunnen er ook verschillen opgemerkt worden. Enkele daarvan zijn vb. dat de toestellen GO 6250 en GO 520/620 lifetime TomTom Traffic en Flitsers opties hebben. Terwijl je bij de aankoop van een GO 6200 maar recht hebt op 1 jaar, waarna je hierop dus een abonnement moet aanschaffen.

De GO 6200 en de GO 6250 hebben een ingebouwde simkaart die zonder roaming kosten contact kunnen maken met TT en de nodige informatie binnenhalen. De GO 520/620 daarentegen dienen contact te maken met je Smartphone via Bluetooth om de nodige informatie binnen te halen. Op die manier kunnen er natuurlijk wel kosten aan verbonden voor het binnenhalen van de nodige informatie.

Andere vrachtwagennavigatie buiten TT

Buiten de trucknavigatie van TT, kan je ook bij andere merken gaan kijken voor mogelijk goede navigatiesystemen. Zo bieden Garmin en Mio ook toestellen aan:

Trucknavigatie Garmin

Trucknavigatie Mio

Op zoek naar vrachtwagennavigatie? Kijk dan een keer op Bol.com, Coolblue.nl of op de website van TT zelf.

Vrachtwagen navigatie app

Naast vaste toestellen zijn er ook handige vrachtwagen navigatie apps die we later in een artikel bespreken. We sommen ze hier reeds voor je op:

Zaakvoerder bij www.outspoken.be
Ik ben een schrijver in hart en nieren. Wetenschapper, auteur, websitebeheerder, vastgoedbediende, Herborist in de maak. Teksten nodig voor een website of magazine, dan kan je mij altijd contacteren.

"Glimlach naar je probleem dan laat het zich van de andere kant zien."
Mobiele versie afsluiten