Site pictogram Navigatie update

Tomtom XL LIVE review

TOMTOM LIVE XL

De Tomtom XL LIVE een TOMTOM navigatiesysteem, heeft een kaartendekking van 42 Europese landen en een 4.3 inch scherm. 
De kaartendatabank van de TOMTOM XL live werkt via Tele Atlas. Het toestel weegt slechts 185 gram en heeft de volgende afmetingen:12,30 x 8,20 x 2,70 centimeter. Het heeft een breedbeeldtouchscreen van 320 x 240 pixels, geïntegreerde bluetooth functies. Spraakbesturing heeft de XL live niet maar wel flitspaalverklikker en rijbaanbegeleiding.  Het navigatiesysteem heeft 2 GB intern Flash geheugen en bij aankoop 12 maanden Live Services.

Op zoek naar een handleiding van de TOMTOM XL LIVE?

Handleiding XL LIVE

TomTom XL LIVE IQ Routes

De XL LIVE is voorzien van IQ routes. Dit is een realtime systeem dat voor jouw uitrekent hoe je het snelst op jouw bestemming geraakt afhankelijk van de huidige situatie in het verkeer. Het systeem houdt rekening met verkeer, ongelukken, rotondes, files op aangegeven uren, aantal rode lichten, afstanden en veel meer.

Heb je zelf iets te melden? Dan kan dat met MapShare online.

Review TomTom XL LIVE

Het toestel wordt niet meer nieuw verkocht. Tweedehands is het zeker nog te verkrijgen aan een degelijke prijs. De toestellen hebben een lange levensduur dus een tweedehands toestel is zeker de moeite waard. Tweedehands toestellen worden verkocht vanaf 20 euro tot 120 euro.

In het kort even de reviews die over het toestel gegeven worden:

Positief

Negatief

TOMTOM XL Live update?

Wil je er achter komen hoe je je XL update? Ga dan naar onze website: TOMTOM XL UPDATE
 

Mobiele versie afsluiten