Site pictogram Navigatie update

TomTom Stemmen en luister naar voorbeelden

Navigatiestemmen TomTom

Navigeren gaat makkelijk met de stemmen van TomTom. Op elk TomTom toestel dat u aankoopt, hebt u enkele klassieke navigatiestemmen. Deze kan u vervangen door een stem die u kan aankopen bij TomTom zelf.

Wil je liever begeleid worden door bekende BV’s of heb je liever je favoriete acteur op je GPS toestel? Het kan allemaal.Uit welke categorieën kan u stemmen kopen en downloaden?

De stemmen kosten 10 euro. U kan makkelijk betalen via Paypal, Visa, Mastercard en bankcontact. Na de betaling ontvangt u direct een download link waar u de stem kan ophalen. Het installeren van de stemmen vanuit je computer, gaat makkelijk met de daar bijhorende gratis programma’s: MyDrive en TomTom Home. Ook hier weer dient u het juiste programma te downloaden en te installeren.

Opgelet. De meeste stemmen zijn in het Engels tenzij u Vlaamse artiesten of filmacteurs kiest vb. André Van Duin, Bert en Ernie, Bert Vissher

Andere navigatiestemmen kopen

Naast TomTom zijn er enkele bedrijven die naast bekende stemmen ook de mogelijkheid bieden om uw eigen stem op te nemen. Dat kan ook de stem zijn van uw kind, familielid, vrienden enz.. Een leuke manier van navigeren dus. Hiervoor dient u een softwarepakket bij de verdeler aan te kopen. U installeert deze op de pc en met behulp van een eigen microfoon kan u de stem makkelijk opnemen. Het inspreken van de stem duurt ongeveer 15 minuten en dan ben je klaar. Vervolgens stuurt u het bestand door na de leverancier en na 7 dagen kan u de stem op uw navigatie installeren. De meest recente navigatiesystemen zijn compatibel. De kostprijs van het software pakket, ligt tussen de 8 en 40 euro.Enkele hiervan zijn:

Bekende Nederlander op uw TomTom?

Wanneer Engels mag

Je eigen stem opnemen:

TomTom stemmen gratis downloaden

Op de website van TomTom kan u ook een aantal gratis TomTom stemmen downloaden. Meestal heeft u deze reeds op uw GPS toestel staan maar hier vindt u een aantal extra mogelijkheden. U kan wanneer uw TomTom bestand beschadigd is, hier uw TomTom stem opnieuw downloaden en installeren: klik hier. Deze kan u spijtig genoeg niet op voorhand beluisteren.

Op de site van www.tomtom-stemmen.nl vindt u eveneens een heleboel stemmen.

Nog een leuke is www.laurusbuth.nl. Ook zij bieden je gratis stemmen aan met een korte handleiding hoe jij die op je TomTom toestel plaatst.

Zaakvoerder bij www.outspoken.be
Ik ben een schrijver in hart en nieren. Wetenschapper, auteur, websitebeheerder, vastgoedbediende, Herborist in de maak. Teksten nodig voor een website of magazine, dan kan je mij altijd contacteren.

"Glimlach naar je probleem dan laat het zich van de andere kant zien."
Mobiele versie afsluiten