Site pictogram Navigatie update

TomTom Reviews

reviews navigatiesystemen

In dit artikel geven we een overzicht van alle TomTom reviews die we hier op deze website bespreken.

Welke TomTom reviews van GPS toestellen wordt hier besproken?

We bespreken zowel nieuwe als oude navigatietoestellen. Reviews van oude navigatietoestellen omdat onze website uitleg verschaft omtrent problemen met het updaten omtrent oude toestellen.  En natuurlijk ook de nieuwe GPS toestellen omdat we up to date willen blijven met de huidige markt. Voor de meeste nieuwe GPS toestellen zijn alle kaartupdates gratis te verkrijgen. Het zijn vooral voor oude toestellen waar je voor een kaartupdate moet betalen.

TomTom losse navigatietoestellen

Losse navigatietoestellen zijn toestellen die men van het ene voertuig in het andere kan verplaatsen. Meestal worden deze GPS toestellen op een raam gemonteerd.

Ingebouwde navigatietoestellen

Ingebouwde navigatiestoestellen zit vast in de wagen geïntegreerd. Het updaten van de navigatie gebeurd hoofdzakelijk door een USB stick die je aan je pc kan aansluiten. Tegenwoordig zijn heel wat toestellen te updaten via WIFI indien deze beschikbaar is in je toestel.

Navigatie apps

Navigatieapps kan je installeren op een smartphone. Vele apps zijn gratis in gebruik. Gebruik de navigatieapp in de hand op straat of bevestig de smartphone op een autoraam.

Fitness trackers

Wil je iets doen aan je conditie, dan kan de fitness tracker je daarbij helpen. Je conditie op peil brengen, is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Het voordeel is dat je je vooruitgang in conditie kan opvolgen en opslagen om later te herbekijken. Fitness trackers heb je voor lopen (joggen), zwemmen, fietsen, …

Actiecamera’s

Je acties op de fiets opnemen? HEt kan allemaal. Neem de mooiste sportmomenten op met behulp van een actiecamera.

Software

Bijkomende software voor navigatietoestellen.

Extra bronnen:
Kieskeurig.be
Trustpilot.be
Mobiele versie afsluiten