Site pictogram Navigatie update

TomTom Bridge

Bridge

TomTom Bridge

TomTom heeft sinds februari 2014 een nieuwe hardware op de markt gebracht voor zakelijke gebruikers. Wanneer we aan Tomtom denken, denken we aan de standaard GPS toestellen of de software die je op een smartphone , tablet of Android kan plaatsten.
Tomtom gaat nog eens stapje verder. Tomtom lanceerde dit jaar de MWC 2014 de Bridge voor zakelijke gebruikers. Dit is een 7 inch tablet speciaal ontworpen voor bedrijven die hun eigen zakelijke toepassingen willen integreren via een API en een SDK voor het platform. De tablet is dus volledig naar wens samen te stellen en aan te passen aan de eigen bedrijfsactiviteiten.

De Tomtom bridge is uitermate geschikt voor verhuur-, taxi- en logistieke bedrijven en bedrijven met een wagenpark. 

Specificaties Tomtom Bridge

De 7 inch tablet loopt op een Qualcomm Snapdragon processor. De klant beschikt eveneens over een camera, Wifi, 3G en NFC. Natuurlijk heeft de gebruiker onbeperkt toegang tot Tomtom traffic en TomTom maps.

Gebruik TomTom Bridge

TomTom bridge levert leveranciers en transporteurs een nieuwe manier van tijd besparen en een manier om efficiënter te werken. Op lange termijn zorgt het gebruik van deze nieuwe hardware voor een grote kostenbesparing. We geven enkele mogelijkheden van het gebruik:

Camion- of vrachtwagenbedrijven

Verhuurbedrijven
Logistieke bedrijven

Mobiele versie afsluiten