In 2014 is deze website geschapen en gemaakt door Mexa.nl, een bedrijf in webdesign en SEO marketing. Ik – Raphaëlla – heb deze site – als volledige newby – over gekocht op een veiling genaamd Sitedeals.

Vandaag is navigatieupdate.com bij velen een referentie geworden wanneer het gaat over oplossen van updateproblemen bij navigatiesystemen. We bekijken de vragen van de lezers en aan de hand daarvan doen wij opzoekwerk en publiceren wij artikels die gelinkt zijn aan veel voorkomende problemen en storingen. Verder worden er van navigatieproducten reviews geschreven. Wanneer mensen een goed idee hebben of een specifiek onderwerp willen aangesneden zien, dan kan u ons hierover contacteren via het e-mailadres op onze contactpagina.

Lees het artikel: problemen en storingen bij TomTom oplossen

Deze blog, reviewsite en forum, heeft enkel als doel mensen te helpen met apparatuur van TomTom, Mio en Garmin en algemene informatie te verschaffen over navigatiesystemen in het algemeen die voorkomen uit eigen ervaringen en ervaringen van de bezoekers. Lezers laten onder onze publicaties reacties achter waarop andere lezers kunnen reageren of waarop wij zelf een antwoord proberen op te formuleren indien mogelijk.

Zelf zijn wij niet geallieerd met dealer/merk en wij worden dan ook niet door hun uitbetaald om deze website te onderhouden. Ook verkopen wij geen fysieke producten of diensten die betrekking hebben tot navigatiesystemen of sport watches. Het heeft dan ook geen enkele zin om e-mails omtrent productaanvragen of klachten naar ons door te sturen. U dient hiervoor uw dealer te contacteren die u het product of dienst geleverd heeft. Natuurlijk hopen wij dat alle problemen die onze lezers ervaren, snel kunnen opgelost worden.

Ik wens jullie alvast veel leesplezier. Alle opmerkingen over de deze website op zich, kan u natuurlijk wel naar ons richten.

Succes!

Nog vragen? Stel uw vraag op ons Forum >>> FORUM