Wij zijn op zoek naar gastbloggers die graag een goed artikel plaatsen op onze website navigatieupdate.com en daarmee hun website beter kunnen ranken in Google. U krijgt hiervoor 1 do-follow link vanuit je eigen blogpost.

Welke thema’s

Volgende thema’s mogen gebruikt worden als gastblog: Autonavigatie

Goedkeuring blogpost

Wanneer je ons een blogpost doorstuurt, wil dat niet zeggen dat deze automatisch wordt goedgekeurd. Wij hebben verschillende criteria die uitmaken of het artikel aanvaard wordt of niet. Schrijf dus enkel kwalitatieve blogpost die zo dicht mogelijk aanleunen bij deze website. Op die manier zal je artikel het best tot zijn recht komen.

Elk artikel moet voldoen aan minstens 800 woorden. Let op SEO zodat je artikel goed scoort in Google.

Elk artikel moet uniek zijn en mag op geen andere plaats op het internet reeds gebruikt zijn.

Bij het doorsturen van een artikel, dient men de identificatiegegevens mee te sturen. Deze worden als bronvermelding bij het artikel geplaatst. De auteur blijft ten allen tijden verantwoordelijk voor het artikel dat hij heeft aangeleverd. Schendingen van het Google beleid wordt verhaald op de auteur.

Wij selecteren de gepaste afbeeldingen bij uw artikel. U kan zelf ook een afbeelding doorsturen maar wederom dient u aan te geven wie de rechten van deze afbeelding beheert.

Indienen blogpost

Wilt u een blogpost indienen: Stuur het artikel dan door in een Word document (docx) met de afbeelding (jPEG) in een apart attachment. Stuur de inhoud door info @outspoken.be (zonder spatie).