Site pictogram Navigatie update

Contact

Hoi,

Ik ben RGO, een schrijver in hart en nieren met een breed interessegebied. Sinds 2008 ben ik content writer en heb ik al heel wat blogs geschreven. Ook navigatie in het algemeen interesseert me enorm (en dan meer bepaald de achterliggende systemen van navigatie). Ik heb deze blog opgericht om mensen te kunnen helpen met problemen die betrekking hebben tot TomTom, Mio of Garmin navigatie apparatuur. Doorheen de jaren heb ik heel wat expertise hieromtrent opgebouwd maar ik leer nog elke dag bij :). Ik ben zelf GEEN werknemer van TomTom, Garmin of Mio!

Opgelet, wij zijn niet gelieerd met TomTom, Mio of Garmin. Specifieke vragen omtrent orders kunnen wij dus niet beantwoorden. Dit dient u aan de officiële verdeler te stellen. Heb je een vraag of opmerking over deze website/blog? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Voor problemen met uw TomTom apparaat, kan u de pagina met “storingen” raadplegen via onze site >>> Storingen.

Vragen? Stel ze op ons forum >>> FORUM

Men kan ook een e-mail sturen naar: admin @ navigatieupdate . com  voor opmerkingen over de website, verkeerdelijke informatie, artikelupdates etc. Gelieve ons geen e-mails te sturen in verband met orders en klachten. Wij kunnen deze niet behandelen, wij kunnen trouwens niet aan uw persoonlijke gegevens. Enkel het merk of de officiële verdeler van uw aparaat kan dat waar u uw order geplaatst heeft. 

Mobiele versie afsluiten